Start bouw NN Kralingen gevierd met kopers!

Op 15 oktober was het eindelijk zover: de bouw van de 54 Kralingse Heren en Kralingse Schouten is officieel begonnen!

Onder het toeziend oog van de kopers die zo’n prachtwoning hebben kunnen bemachtigen (en de adviseurs, ambtenaren  van de gemeente en NBU’ers die hard aan het project hebben gewerkt) bediende wethouder Bas Kurvers de heistelling. ‘Eén van de mooiste taken om als wethouder van bouwen & wonen te mogen uitvoeren, gaf hij aan.’ Na het officiële deel konden de toekomstige bewoners met elkaar kennis maken onder genot van een hapje en drankje. Een succesvolle middag, een mijlpaal, zegt Jan Voesenek, directeur/ eigenaar van NBU die het project zowel heeft ontwikkeld als gaat bouwen.


Nieuw bouwbord voor NN Kralingen

Wij zijn benieuwd, wie worden de laatste bewoners aan de prachtig gelegen Kralingse Zoom? Er zijn nog maar enkele Kralingse Heren beschikbaar.

PHOTO-2019-10-02-09-27-47.jpg

De eerste werkzaamheden zijn gestart in NN Kralingen!

Voor de 54 woningen wordt de bouwplaats ingericht. Er zijn nog enkele Kralingse Heren te koop, dus heeft u interesse in een zo'n prachtig herenhuis van 200 m2 en 2 privé parkeerplaatsen...wees er snel bij!


Wordt u de eigenaar van een van de laatste Kralingse Heren?

Inmiddels is de verkoop van de woningen van NN Kralingen in volle gang. De Kralingse Schouten zijn niet meer beschikbaar en van de Kralingse Heren zijn er nog maar enkele te koop. Dus, wilt u wonen in het prachtige NN Kralingen, wacht dan niet langer maar neem vandaag nog contact op met een van de makelaars of schrijf u hier in voor uw droomwoning.

Op deze website zijn alle details over de woningen en het plan te downloaden. Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen, dan staan de makelaars uiteraard voor u klaar.

Schermafbeelding 2018-04-16 om 14.27.11.png

VERKOOP GESTART!

Op zaterdag 17 februari zijn de woningen van NN Kralingen in verkoop gegaan. Er was veel belangstelling, ruim 200 mensen bezochten deze feestelijke aftrap.

Wonen in NN Kralingen? Schrijf u in vóór maandag 5 maart 2018
Op deze website zijn alle details over de woningen en het plan te downloaden. Heeft u uw droomwoning gevonden? Schrijf u dan uiterlijk zondag 4 maart in via het formulier 'officiële inschrijving'. Na maandag 5 maart 2018 zullen de gesprekken met de makelaars worden ingepland. U wordt hiervan op de hoogte gebracht. 


START VERKOOP: ZATERDAG 17 FEBRUARI!

Het is zover, de verkoop van de woningen van NN Kralingen gaat van start! Wij nodigen u van harte uit hier bij aanwezig te zijn op zaterdag 17 februari tussen 11.00 en 14.00 uur bij Restaurant Golfclub Kralingen, Kralingseweg 200, Rotterdam. U kunt binnenlopen zonder afspraak en parkeren is gratis. De brochures zijn dan voor u beschikbaar en de makelaars staan klaar om uw vragen te beantwoorden en toelichting te geven bij het plan.


Even voorstellen!

RL 2_bew-small.jpg

Voor de verkoop van de woningen van NN Kralingen hebben wij echte kenners van de Kralingse woningmarkt ingeschakeld: de makelaars Robert Langejan van Makelaarskantoor Langejan en Tom van Noord van TW3 Makelaardij. Samen met de kopersbegeleiders van Nederlandse Bouw Unie staan zij klaar om u te adviseren in het koopproces waarin een van deze prachtige woningen uw nieuwe thuis kan worden!


Tom van Noord
Tel. 06 83 22 24 18
t.vannoord@tw3.nl 

 

Robert Langejan
Tel. 06 28 64 82 71
robert@langejan.com


nieuwsupdate december 2017

 

Middels dit bericht geven wij u een update omtrent de ontwikkelingen en de stand van zaken over het project Noordelijk Niertje te Kralingen. Dagelijks krijgen wij vragen of er al brochures beschikbaar zijn voor de verkoop. Nee, dat helaas nog niet, maar wel bijna. Wél hebben we nu al informatie beschikbaar om alvast een tipje van de sluiter op te lichten!

Belangstelling
Op dit moment hebben zich ruim 600 serieuze geïnteresseerden aangemeld via de website. Wekelijks melden nieuwe kandidaten zich aan en kan vastgesteld worden dat de interesse in dit mooie plan groot is.

Wat is er intussen gebeurd
In tegenstelling tot hetgeen vermeld in de nieuwsbrief van september jl., waarin wij hebben aangegeven dat wij verwachtten in december 2017 in verkoop te gaan, hebben wij ons eerst vol geconcentreerd op de uitengineering van de technische tekeningen zodat wij nog in 2017 de bouwvergunning kunnen aanvragen.

 
 

Het uitwerken van de technische tekeningen houdt in dat de tekeningen van het schetsontwerp doorontwikkeld worden qua architectuur, materialisatie, plattegronden, detailleringen, techniek en constructie. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de tekeningen en wordt de vergunningsaanvraag in gereedheid gebracht. 

De kwaliteit van de woningen van NN Kralingen is bijzonder hoog. Wij hebben dan ook een prachtige gevelsteen uitgekozen en werken aan het samenstellen van een hoogwaardig pakket aan wand-/ vloertegels en sanitair van gerenommeerde merken. Uniek voor dit plan is onze samenwerking met De Toren Interieurs uit Breda, een fantastische woonwinkel met eigen interieurontwerpers. Alle woningen in NN Kralingen hebben een zeer ruime plattegrond waar verschillende indelingen mogelijk zijn. Ter inspiratie maken zij voor u smaakvolle inrichtingsvoorstellen per woningtype zodat u straks in één oogopslag kunt zien wat mogelijk is!

Met de gemeente stemmen we de inrichting van het openbare gebied af. Overigens is de gemeente momenteel reeds druk doende om de bomen te rooien en het terrein bouwrijp te maken. Na het rooien van de bomen zal de riolering aangelegd worden voor de toekomstige woningen. Na het verkrijgen van de vergunning zullen wij starten met de bouwwerkzaamheden, maar voor die tijd moet er nog het een en ander gebeuren.

Voorselectie verkoop
Speciaal voor dit project hebben wij een digitaal ‘voorselectie platform’ gebouwd. Via de website www.nnkralingen.nl/woningaanbod krijgt u alvast een sneak preview van het project NN Kralingen. Want per woningtype kunt u de tot op heden bekende specificaties zien zoals de oppervlakte van het kavel en de gebruiksoppervlakte van de woning. Ook zijn de plattegronden reeds beschikbaar, zij het nog een beetje kaal en niet ingericht, want daar werken we momenteel hard aan met De Toren Interieurs. De VON-prijzen staan indicatief vermeld als bandbreedte omdat we nog volop aan het rekenen zijn met de bouwkosten.

Via deze website geven we u de gelegenheid om nú al een voorselectie kenbaar te maken van de woning(en) waar uw voorkeur naar uitgaat! 

En doet u dit vóór 20 januari 2018, dan profiteert u van het bijkomend voordeel: u als ‘early bird’ wordt als een van de eersten in de gelegenheid gesteld om in aanmerking te komen voor deze woning als de verkoopstukken compleet beschikbaar zijn en de verkoop is gestart.

Wij gaan met volle energie door met de uitwerking. In de aanloop naar de start van de verkoop zal de website met nieuwe verkoopinformatie worden gevuld zodra deze beschikbaar is. U ontvangt van ons een e-mail als er nieuws is geplaatst, dus houdt uw inbox in de gaten! Volg ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.
 

Start verkoop
Wij zijn momenteel alle benodigde informatie aan het vergaren om de verkoopbrochure te kunnen opstellen en laten drukken. Naar verwachting starten wij medio februari/ begin maart 2018 met de verkoop. Wij brengen u direct op de hoogte als de datum definitief is!